header border

Onze recepten

|
Type gerechten:

Balletjes van
kruidig varkensgehakt

(Aperitief - 35 min.)

Krokante varkenskotelet
met witte koolsalade

(Hoofdgerecht - 15 min.)

Geroosterde varkensribbetjes
gemarineerd in citrusvrucht met witlof

(Hoofdgerecht - 45 min + 1u15 rust in de oven + 1 nacht rusten)

Stoofpotje van varkenswangen
met buikspek en bruin bier

(Hoofdgerecht - 195 min.)

Hammetje met boschampignons,
gekookte aardappelen en rozemarijnsaus

(Hoofdgerecht - 40 min + 2u30 koken.)

Gevulde varkenshaasje
met salie in prosciutto

(Hoofdgerecht - 25 min)

Broodje pulled pork
met aioli van knoflook

(Hoofdgerecht - )


Chinese wok met
varkensvlees

(Hoofdgerecht - )


Engelse
pork pie

(Hoofdgerecht - )

Hapje van Varkenshaasje van Slagersvarken
met brie en spek

(Hoofdgerecht - 20 min)